Close

Привітання з днем народження онука від бабусі, дідусі в прозі, своїми словами, українською мовою

Ми підготували для вас кращі Привітання з днем народження онука від бабусі, дідусі в прозі, своїми словами, українською мовою. Порадуйте красивими словами дорогу людину.

Дорогий мій онук! Ти ще зовсім молодий і в тебе попереду все життя! Я бажаю, щоб ти став справжнім чоловіком і з гордо піднятою головою йшов по своєму життєвому шляху. Але не забувай, гордість повинна бути в міру, інакше вона зіпсує тебе! Адже щасливим стає лише той, хто любить і любимо! З днем народження!

Дорогий і улюблений онук, з днем народження! Це свято наша спільна радість і його ми чекаємо не менше, ніж ти. Хочемо, щоб ти завжди відчував нашу підтримку і знав, що дідусь і бабуся в тебе вірять!

Рідний мій, безцінний онучок, від усього серця вітаю зі святом. Сьогодні ти став на рік дорослішими, красивіше і розумніше. Сьогодні ти однією ногою вступаєш у доросле життя, в цей божевільний і величезний океан пристрастей зустрічей і розлук, падінь і злетів, знахідок і втрат. Бажаю при будь-яких обставин бути незалежним, чесним і справедливим.

Улюблений онук, вітаю тебе з днем народження, бажаю тобі славного шляху в твоєму житті. Нехай поруч йдуть вірні друзі, які у важку хвилину відразу підставлять своє міцне плече. Хай щастя буде справжнім і самим ніжним, самим міцним і самим приємним.

Я з радістю несу свої найщиріші вітання для мого улюбленого онука. Бажаю тобі, ніколи не здаватися, завжди йти до кінця. Адже завзятість в житті багато значить. Нехай в житті все твої дії приносять тобі лише успіх. У твій день народження прийми від бабусі найтепліші слова вдячності. З днем народження тебе онучок.

Сьогодні такий чудовий райдужний день, адже у мого онука день народження! Мій дорогий, я від усієї душі хочу привітати тебе з цим чудовим подією і побажати міцного здоров’я, гарних, добрих друзів та успіхів у школі. Не забувай відвідувати своїх бабусю з дідусем, пам’ятай — ми всі любимо тебе. Будь самим щасливим хлопцем на світі, залишайся таким же чесним і відкритим, а ми завжди будемо підтримувати тебе, не перестаючи пишатися таким милим онуком.

Вітаю тебе, мій дорогий онук, з днем народження. Побажаю тобі сміливості і спритності, бравого таланту і неймовірних здібностей, міцного здоров’я і вірної любові, вдалого шляху до цілям і невгасимого щастя життя.

Мій коханий, дорогий, рідненький онучок! У день, який приніс для всіх нас так багато щастя, я вітаю тебе. Здається, ніби вчора тебе тримали на ручках, такого маленького, а сьогодні ти раптом став дорослим. Я бажаю тобі мріяти, яскраво і барвисто, і обіцяю, що всі мрії, всі до останньої, будуть збуватися. З Днем Народження!

Улюблений онук, вітаємо тебе з днем твого народження! Вір, що всі твої бажання здійсняться! Будь молодцем, добре вчись і слухайся батьків! Ми радіємо твоїм успіхам і сподіваємося, що тебе і далі у всьому чекає нагорода!

Ти найдорожчий маленький чоловічок у моєму житті. Ти мене багато чому навчив, сам того не розуміючи. Я зроблю все, щоб стати кращим дідом на планеті, адже ти кращий онук. Я вітаю тебе з днем народження і бажаю тобі тільки радості і успіху попереду. Ти в мене найкращий. Твій дід.

Онук, з днем народження! Вітання наші, можливо, здадуться старомодними, але зате вони від усієї душі і продиктовані любов’ю до тебе! Бажаємо боротися за своє місце під сонцем, не знати, що таке хвороба і зрада, вірити в те, що мрії реальні, а чудеса – існують!