Close

Привітання з днем народження дитині 2 рочки дівчинці, хлопчику в прозі, своїми словами, українською мовою

Ми підготували для вас кращі Привітання з днем народження дитині 2 рочки дівчинці, хлопчику в прозі, своїми словами, українською мовою. Порадуйте красивими словами дорогу людину.

У день народження найкращий я бажаю тобі, мій милий хлопчик, щоб ти вчився лише на відмінно. Бажаю тобі бути розвиненим, спортивним і чарівним і відшукати море нових друзів. Бажаю тобі, щоб у небі горіла яскрава зірка і висвітлювала тобі життєвий шлях. Нехай всі твої найзаповітніші мрії неодмінно збудуться.

У день вашого народження світлий бажаю, двійнята, попутного вам вітру. Бажаю, щоб сяяли ваші яскраві і веселі оченята, щоб ви ніколи не втрачали почуття власної гідності. Бажаю, щоб ваші найзаповітніші мрії неодмінно збулися, а солодкі сни виявлялися віщими. Хай в світі буде для вас, дорогі!

Бажаю у день вашого народження радості, любові, насолоди, сміливості і диявольського чарівності. Бажаю, милі мої двійнята, щоб вам у спину дув попутний вітер, даруючи надію на краще. В цей чудовий свято хочу побажати всього самого доброго в цьому божевільному світі. Бажаю, щоб кар’єрне зростання підніс вас до небес.

Чудова й мила дівчинка, вітаю тебе з днем народження. Бажаю цікавих і насичених днів у житті, веселих і казкових подій, добрих і життєрадісних друзів, захоплюючих і пізнавальних занять, щасливих і чарівних свят. Будь завжди такою ж чудовою, доброї, слухняною і найкращою.

Сонечко, з днем народження! Бажаємо тобі здоров’я, радості, посмішок, хороших і вірних друзів, сонця, тепла, багато-багато подарунків. Рости, добре вчися, досягати поставлених цілей. Нехай у цей святковий день всі твої бажання здійсняться!

З днем народження, милий квіточка! Добре вчися, слухайся батьків, не болів, відданих тобі друзів. Нехай все, що задумаешь збувається! Нехай завжди світить сонечко яскраво-яскраво, і життя буде наповнене самими чудовими подіями.

2 роки — це така маленька частинка майбутнього життя, але як багато всього змінилося за цей час. Перші зубки, слова, кроки — скільки щастя в цих простих речах. Наше маленьке диво, ми не уявляємо нашого життя без тебе. Ти — подарунок від Бога, за що ми йому вдячні. Нехай твоє життя буде яскравим, повної усмішок і добрих людей. З днем народження тебе, сонечко!

Для мене цей день, дуже особливий. Адже сьогодні народилася, сама унікальна і класна дівчинка. Я від усієї душі вітаю тебе з днем народження. Я бажаю, щоб в цьому житті тобі у всьому щастило, і удача тягнулася за тобою ззаду довгим шлейфом, відлякуючи всі невдачі і проблеми. Нехай твої перемоги, досягнення і удачі, приносять радість батькам і успіх тобі. Нехай всі твої мрії, від найменшої до самої величезної, збудуться. Живи радісно, кожен день починай з посмішки, і роби добро. Адже воно повертається. Нехай твоє серце завжди буде відкрите для щастя, добра, позитиву і любові. А в день народження, прийми від мене побажання і повір, вони збудуться! З днем народження!

Мила і чарівна принцеса!! Вітаю тебе з Днем народження! Будь завжди красивою, як Попелюшка, милою і доброю, як Білосніжка, допитливою і життєрадісною, як Рапунцель! Нехай у твоєму житті буде багато казкових миттєвостей. Щоб мрії збувалися за помахом чарівної палички!

З днем народження! Рости великим і сильним чоловіком. Міцного тобі здоров’я і здійснення бажань. Будь розумним і порядним, і в житті твоєї ніколи не буде образ. Нехай тебе оточують тільки позитивні, добрі люди, а в голову заходили тільки добрі думки.