Close

Привітання з днем народження дитині 4 роки дівчинці, хлопчику в прозі, своїми словами, українською мовою

Ми підготували для вас кращі Привітання з днем народження дитині 4 роки дівчинці, хлопчику в прозі, своїми словами, українською мовою. Порадуйте красивими словами дорогу людину.

Мила дівчинка. Вітаю з сонячним днем народження, з днем, коли у віконце тихенько залітає ангелок і ніжно цілує в щічку. Я бажаю, щоб свято було яскравим з величезними враженнями, проведи його в коло друзів. Міцного здоров’я тобі, прекрасних оцінок в школі, будь слухняною і великою розумницею.

Нехай ваш малюк завжди впевнено робить кроки в кожній новій справі, а найголовніше, нехай ці кроки в правильному напрямку, щоб батьки могли пишатися своїм сином і собою.

Всі твої мрії неодмінно збудуться, все, що загадано, обов’язково здійсниться! Усмішок, щастя, радості та веселощів!

Мій найголовніший бешкетник, в твій день народження хочу побажати тобі мільйони іграшок, сотні надійних друзів, постійного веселощів і радості. Нехай кожен твій день починається з сюрпризу, триває іграми, а кожна ніч дарує казковий і цікавий сон.

Ти сьогодні – іменинник, дорогий хрещеник! Щиро вітаю тебе з Днем народження і бажаю більше посмішок і менше в житті помилок, відданих друзів і удачі у всіх починаннях. Нехай твій життєвий шлях буде устелений квітами, а назустріч сяє ясне сонечко! Будь обережний і поводься по-розумному!

Принцеса, з днем народження! Рости розумною, доброю, слухняною дівчинкою! Слухайся батьків і не засмучуй їх, нехай всі твої бажання виконуються, як у казці, ніколи не болів, завжди залишайся такою ж життєрадісною як зараз, нехай все в твоєму житті виходить!

Прекрасного хлопчика від усього серця хочу привітати з Днем народження. Нехай це чарівне свято принесе тобі масу незабутніх емоцій, позитивних вражень, чудовий настрій, фантастичні подарунки і щасливу посмішку до вух. Більше оптимізму, позитиву і енергії тобі.

З Днем Народження тебе, мій синку! Сьогодні ти вже не такий маленький хлопчик, як учора, бо тобі виповнилося … років. Ти дорослішаєш, стаєш серйозніше, більш розсудливий і розумніші. Зараз ми з татом вже можемо доручити тобі доглядати за сестричкою, допомагати по дому. Бажаємо тобі, щоб ти залишався таким же слухняним і чемним хлопчиком, хоча іноді, можна в хорошому сенсі, попустувати. Тож бажаємо тобі нових цікавих і захоплюючих ігор і забав. З Днюшкой тебе!.

Вітаємо з 4-тим днем народження прекрасного дитини! Це 4 роки радості, відкриттів, емоцій і щастя! Будь кращим, здоровим, міцним і рухливим. Цікався всім і всюди, слухайся батьків і усміхайся кожен день!

З днем народження вітаємо! Бажаємо, щоб малюк зростав здоровим і щасливим! Нехай він отримає в життя найкращі уроки, стане досконалим у всьому. Буде радувати своїх батьків успіхами і досягненнями. Рости розумним і дивним людиною!

Найкрасивішу дівчину вітаю з 4-річчям. Бажаю маленькій принцесі казкового життя з чарівною паличкою, кришталевими черевичками, прекрасною каретою, веселими танцями, добрими друзями і красивим принцом. Нехай кожен твій день буде щасливим і радісним, нехай буде багато у тебе друзів хороших і цікавих захоплень. Будь здоровою і самою улюбленою дівчинкою.

Хочеться побажати тобі, щоб у твоєму житті було багато свят і подарунків. Нехай буде більше приводів для посмішок і гарного настрою. Нехай тебе по життю супроводжують позитив, удача і тепла компанія друзів.